Tag: solawat

Kaedah Baru Atasi Sihir – Lakukan Sendiri Di Rumah‎ Menggunakan MINYAK ALKAUTSAR – WANGIAN PENAWAR SIHIR

***Sila baca sehingga habis entry ni sebab ada TAWARAN TERISTIMEWA menanti pembaca*** Macam-macam jenis minyak wangi/haruman yang dijual di pasaran tapi adakah ia halal? Jika benar-benar halal, dapatkah wangian tersebut mengelakkan kita daripada terkena gangguan Jin, Sihir dan Makhluk Ghaib? Tentu jarang dijumpai haruman yang mempunyai fungsi seperti di atas kan Jadi disini PAk Ustadz […]

Read more

RAWATAN SIHIR JARAK JAUH

[VIRAL] AKHIRNYA PAK USTADZ DAH OPEN PUBLIC RAWATAN SIHIR JARAK JAUH Nak berubat dari ganguan batin, sihir, saka dll. tapi… – Jauh nak drive? – Petrol & tol yang mahal? – Atau tiada pengangkutan? – Busy kerja tak ada masa? – Pesakit tak nak datang berubat? – Atau berjauhan dengan pesakit? – Pesakit tak boleh […]

Read more
Wangian Penawar Sihir

Gangguan Sihir – Sakit Perut & Muntah-muntah

Bismillahirrohmanirrohim, Malam tadi datang pesakit yang di sihir muntah muntah, cirit birit, sakit perut dan sakit di ulu hati dari pagi hari sampailah pesakit datang ke rumah. Datang ke rumah pun dipapah oleh ayahnya. Pesakit bagitau sakitnya berpindah pindah sekejap atas, sekejap bawah, sekejap kiri dan sekejap kanan. Bila di diagnos, terdapat gangguan. Terapi dimulakan […]

Read more

Gangguan Rumah Si Jembalang Tanah

Alhamdulillah segala pujian bagi Allah yang mentadbir seluruh Alam. Jadi tengahari Jumaat ini, ada kesempatan sikit untuk menceritakan Pak Ustadz kisah salah seorang ahli surau qariah Pak Ustadz yang mengalami gangguan isteri dan anak-anaknya. Telah beberapa kali ke pusat rawatan untuk berubat tetapi gangguan tetap ada dan semakin bertambah. Ahli Qariah tu tanya kepada Imam […]

Read more

Masalah Sakit Lutut & Muka Herot

Bekas bos lama telefon Pak Ustadz meminta bantuan untuk ikhtiarkan suaminya ( Pak Ustadz panggil abang M) yang telah dimasukkan wad di Nilai Medical Centre kerana mengalami muka terherot dan masalah sakit lutut setelah melakukan kerja-kerja menebas rumah barunya akan dijangka akan diduduki pada bulan September ini. Abang M juga mengalami masalah lutut setelah mengalami […]

Read more

Sihir Patung (Raya Aidilfitri Hari ke tiga)

Bismillahirrohmanirrohim (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang) Masih lagi dalam ‘mode’ raya Aidilfitri hari raya ketiga Pak Ustadz bergegas pulang berikutan seseorang telah menelefon dari Kuantan meminta bantuan merawat isterinya yang mengalami gangguan bermula pada maghrib malam 1 Syawal. Dia telah menelefon beberapa pusat rawatan dan semuanya menolak kerana hendak meraikan hari […]

Read more

Sihir Muka Gatal Berulat

(gambar sekadar hiasan) Bismilahirohmanirrohim… Pak Ustadz mendapat panggilan telefon dari Semenyih, Selangor memberitahu masalah isterinya yang mengalami masalah kegatalan di seluruh tubuh terutamanya di muka, sakit dilutut dan kaki. Malamnya selepas solat isyak pesakit datang dengan keluarganya. Bila datang sahaja dah terasa “aura negatif kehitaman” bila masuk ke bilik rawatan. Mula-mula buat tak tahu sahaja. […]

Read more

6 Bulan Tak Datang Period

Bismillahirrohmanirrohim Pesakit  dari Gombak datang ke rumah Pak Ustadz mengadu berkenaan masalahnya. Dah enam bulan tak datang bulan, fikiran berserabut dan selalu mimpi yang tak elok. Selalu sakit diperut.  Terapi dilakukan, pesakit rasa badan nya kepanasan dn menggigil. Hari pertama mandian terus banyak darah kotor keluar. Hari ketiga terus berkurangan. Bulan seterusnya Alhamdulillah dah normal. […]

Read more

Sihir Pemisah Pengantin Baru

Bismillahirrohmanirrohim (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi maha Penyanyang) Rentetan dari kes cincin warisan yang ada dikatakan ber”saka” dan telah sembuh dengan Izin Allah, makcik tersebut telah mencadangkan seorang rakannya yang Pak Ustadz sebut Kak A dari Puncak Jalil berhubung dengan Pak Ustadz untuk konsultasi masalah anak dan menantunya yang baru sebulan berkahwin dan […]

Read more

Sihir Kaki Tangan Hitam

(gambar sekadar hiasan) Bismillahirrohamnirrohim… Alhamdulillah segala pujian bagi Allah Tuhan sekalian alam. Pak Ustadz dapat whatsapp dari seoarang makcik menceritakan berkenaan anaknya yang terpaksa menangguhkan pengajian Master di United Kingdom disebabkan oleh penyakit tangan dan kaki mengalami sindrom kehitaman dan semakin hitam dari sehari ke sehari. Makcik tadi datang dengan keluarganya pada malam itu juga […]

Read more